Parteneri firma curatenie

♦  S.C. DIONIS S.R.L.


♦  SQUAD INTERNATIONAL

    S.C. Squad International este o firma cu sediul in Bucuresti cu posibilitatea de deplasare pe intreg teritoriul tari si in afara lui pentru satisfacerea cerintelor clientilor sai.

    - Dupa executarea mai multor lucrari in constructii executate cu success , am devenit o firma specializata in executarea lucrarilor care presupun lucru la inaltime prin tehnologia specifica de alpinism utilitar.

    - Echipa este formata din alpinisti utilitari calificati in meseria de alpinisti utilitari cu o vasta experienta in domeniul constructiilor

    - Echipamentele folosite sunt furnizate de producatori autorizati cu certificate de conformitate fiind de o calitate foarte buna .Tehnologia folosita pentru lucrarile la inaltime si in constructii este de ultima generatie dand un randament deosebit.

    - Prin folosirea tehnologiei de lucru si a echipamentelor specifice de alpinism utilitar se reduce costul si timpul de executie a lucrarilor.

    - Calitatea lucrarilor realizate si experienta firmei s-a materializat prin cresterea numarului de clienti si a unor noi servicii oferite la cererea clientilor atat persoanelor fizice cat si celor juridice pentru a acoperi o gama cat mai mare de service si o buna calitate a lor.

    - Securitatea lucrului la inaltime cu ajutorul corzilor este foarte buna datorita faptului ca se respecta protectia munci si se lucreaza in doua corzi , neinregistrandu-se de la infiintarea firmei nici un incident. Firma noastra va ofera consultanta gratuita si garantie contractuala pentru lucrarile preluate complet.

    - Firma Squad International Utilitar va asigura de profesionalism din partea angajatilor si a firmei, executie rapida, o colaborare buna cu executantul si seriozitate.